logobaggrund2
Vær med

Kollage af billeder fra Aarhus Ø

Vær med

Vi byder alle virksomheder, fonde og private, der har lyst til at gøre noget særligt for Aarhus, til at være med til at finansiere indkøb af bådene.

Driftsomkostningerne til vedligeholdelse og lønninger vil efter det første år balancere med det løbende billetsalg.

Bådene bygges på bestilling og designes og tilpasses sejlforholdene i og omkring Aarhus Ø og Havn.

Dette er en unik mulighed for at være med til at sikre de danske og nordiske bådebygger-traditioner og styrke vores lokale maritime kultur til glæde for hele byen og dens mulighed for at være et attraktivt rejsemål.

Køb en anpart

Det vil være muligt at købe en fuld anpart for 690.000 kr. Her vil anpartshaverne selv kunne bestemme bådens navn samt få et tydeligt logo og firmanavn på båden. Endvidere vil en fuld anpart give mulighed for markedsføring i forbindelse med løbende salgsaktiviteter m.v.

På lignende vis vil det være muligt at købe en halv eller en kvart anpart til henholdsvis 350.000 og 175.000 kr. Her vil anpartshaverne kunne få deres virksomhedsnavne på siden.

Yderligere vil der være mulighed for at tegne anparter efter eget ønske—helt ned til 10.000 kr. Her vil firmaer få mulighed for at få et antal årlige turbilletter samtidig med, at firmanavnet vil fremgå af rundfartens løbende markedsføring.

Kontakt sekretariatet for nærmere oplysninger om anpartstegningerne eller book et møde: Benyt kontaktskema her eller ring på 26365422.

Læs nærmere om bådene her »»

Download vores prospekt for kanalrundfarten (klik nedenfor):

Kanalrundfarten Aarhus Ø, Å og HavnSager der SamlerN.J. Fjords Gade 2F8000 Aarhus • aarhus-water.link